دایرکتوری اعضای اتاق ایران و آلمان

با توجه به درخواست بسیاری از اعضا مبنی بر در اختیار داشتن اطلاعات شرکت‌های عضو، اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان قصد دارد «کتابچه اطلاعات تجاری اعضا» را منتشر کند. این کتابچه فرصتی بی‌نظیر برای معرفی شرکت‌ها، خدمات و محصولات شما به دیگر اعضای اتاق و همچنین به مشتریان و شرکای تجاری جدید خواهد بود.

اهداف اصلی از انتشار این کتابچه عبارتند از:

توسعه و رونق کسب‌وکار: این کتابچه علاوه بر اینکه در اختیار همه اعضا قرار خواهد گرفت، در تمامی رویدادها و نمایشگاه‌ها همراه تیم اتاق خواهد بود و به دست مشتریان و شرکای تجاری خواهد رسید. این فرصتی استثنایی برای شماست تا کسب‌وکارتان را به مخاطبان گسترده‌تری معرفی کنید.

دسترسی آسان به اطلاعات سایر اعضا: از طریق این کتابچه، شما به سادگی می‌توانید به اطلاعات به‌روز و دقیق سایر اعضای اتاق دسترسی داشته باشید و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهید.

لطفاً توجه داشته باشید که با وجود ثبت اطلاعات شما در سیستم مدیریت ارتباط با مشتری و بانک اطلاعاتی اتاق، پر کردن مجدد این فرم به دلیل لزوم تایید رضایت برای انتشار و به‌روزرسانی اطلاعات، الزامی است.

مزایای مشارکت در کتابچه:

افزایش دیده شدن: با حضور در این کتابچه، نام و برند شما در بین اعضا و مخاطبان جدید بیشتر دیده خواهد شد، که این به معنای افزایش فرصت‌های تجاری و همکاری‌های جدید است.

شبکه‌سازی موثر: دسترسی به اطلاعات دقیق و به‌روز سایر اعضا به شما کمک می‌کند تا شبکه تجاری خود را تقویت کرده و با شرکت‌های همکار و مشتریان بالقوه ارتباط برقرار کنید.

بازاریابی هدفمند: کتابچه در رویدادها و نمایشگاه‌های مختلف توزیع می‌شود که این امر به شما کمک می‌کند تا محصولات و خدمات خود را به صورت هدفمند به مخاطبان جدید معرفی کنید.

اعتبار و اعتماد بیشتر: حضور در کتابچه اطلاعات تجاری اعضا، اعتبار و اعتماد به برند شما را افزایش می‌دهد و نشان‌دهنده تعهد شما به همکاری و توسعه کسب‌وکار است.

چگونه مشارکت کنید؟

برای درج اطلاعات شرکت خود در این کتابچه کافی‌ست فرم آنلاین بالا را تکمیل کنید. اما قبل از شروع، نکات زیر را حتماً مطالعه کنید:

به‌روز بودن عضویت: عضویت شما در اتاق باید به‌روز باشد. لطفاً از طریق این لینک وضعیت عضویت خود را بررسی کنید.

تایید صحت اطلاعات: پس از تکمیل فرم، یک ایمیل برای شما ارسال خواهد شد که حاوی اطلاعات وارد شده با امکان ویرایش است. توجه داشته باشید که اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان مسئولیتی در قبال انتشار اطلاعات نادرست وارد شده ندارد.

بارگذاری مدارک: لوگوی شرکت و روزنامه رسمی برای تکمیل فرم الزامیست. در صورت تمایل به انتشار اندازه شرکت (تعداد پرسنل)، با بارگذاری مدرک مربوطه مجاز به انتشار تعداد پرسنل خواهید بود. بارگذاری این مدرک اجباری نیست، اما بدون آن، اندازه شرکت شما در کتابچه منتشر نخواهد شد.

مراحل پس از تکمیل فرم:

پس از پایان طراحی صفحه شرکت شما در کتابچه، فایل آن به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد. شما 48 ساعت فرصت دارید تا تغییرات مورد نظر خود را اعمال کرده و درخواست خود را ارسال کنید. عدم پاسخگویی شما به معنای تایید نهایی اطلاعات خواهد بود.

هزینه ثبت‌نام و تبلیغات:

برای تأمین هزینه‌های اجرایی و انتشار این کتابچه، هزینه مشارکت و انتشار شرکت شما یک میلیون تومان برای صفحات داخلی تعیین شده است. یک نسخه از این کتابچه به صورت رایگان در اختیار همه اعضای اتاق قرار خواهد گرفت. پس از تکمیل فرم، از طریق  لینک پیامک شده می‌توانید پرداخت مربوطه را انجام دهید.

مهلت تکمیل این فرم تا پایان اکتبر 2024 است.

اگر تمایل به چاپ آگهی در کتابچه دارید، با شماره 02181331701 در تماس باشید.

سابقه انتشار دایرکتوری:

در گذشته، اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان یک دایرکتوری از شرکت‌های آلمانی و نمایندگان ایرانی منتشر می‌کرد که به دلیل حفاظت از این شرکت‌ها در مقابل تحریم‌های آمریکا، انتشار آن متوقف شد. دقت داشته باشید ماهیت این کتابچه با آن چه توضیح داده شد متفاوت است.

نمونه تکمیل‌شده صفحه شرکت شما در به صورت زیر خواهد بود. قطع نشریه A5 است و در هر صفحه دو کمپانی قرار می‌گیرد.

با شرکت در این پروژه، شما به جمع برترین‌های صنعت می‌پیوندید و فرصتی استثنایی برای معرفی کسب‌وکار خود خواهید داشت. همین حالا فرم را تکمیل کنید و به خانواده بزرگ اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان بپیوندید!

مسعود اعتصامی

روابط عمومی